NYHETER

Smågrupper

Vill du vara med i en smågrupp? Vi träffas varannan vecka i mindre grupper för gemenskap, samtal kring livet och bibeln. Vi ber för och med varandra. Kontakta Derek Walles för mer information derek@eqks.se

Böneveckan för Kristen Enhet

Böneveckan för kristen enhet är världens största ekumeniska manifestation som genomförs samtidigt i cirka 120 länder.

Vi uppmuntrar till att vara med och kommer ha Öppen Kyrka för den som vill vara i kyrkan och be, läsa bibeln och/eller tända ljus.
Måndag 14:00 -16:00
Onsdag 18:00 – 20:00
Torsdag 13:00 – 15:00
Fredag 18:00 – 20:00

24-3 Bön

Och ljuset lyser i mörkret

Bönen är inte inställd eller beroende av stora folksamlingar. Bön enar oss och erbjuder gemenskap även när vi inte kan ses fysiskt. Guds ord och erfarenheter påminner oss om att bön faktiskt är nödvändig och gör skillnad för vår värld.

Nu på torsdag 26 november kl 11:00 startar vi upp vår 24-3 bön, tre bönedygnen som avslutas i samband med gudstjänsten den 29 november.

Här finns en länk till ett dokument där kan ni skriva upp er. Kontakta Johanna om du vill ha hjälp med att skriva upp dig (johanna@eqks.se)

I kyrkan har vi har förberett ett bönerum på läktaren med olika stationer som kan vara till hjälp i din bön, där finns bland annat böneböcker, färg och penslar. I dokumentet finns en flik som heter ”förslag på böneämnen” som  också kan vara till hjälp.Vill du ta med någon vän in i din bönetimma så går det självklart bra.