TONÅR

Du som börjat i årskurs 7 och uppåt är varmt välkommen till TONÅR! Vi träffas om inget annat anges i  Equmeniakyrkan Sävedalen  kl 20:00 och håller på fram till midnatt. Ofta ser kvällen ut så att vi först har en andakt och sedan antingen en gemensam aktivitet och tid för att umgås fritt, eller bara umgås fritt- kanske är du sugen på att spela spel, ta en runda kring pingisbordet eller hänga i sofforna?  Man är fri att komma och gå under kvällen!

På TONÅR finns det alltid gratis smörgås och dricka, ifall man är sugen på snacks finns det också en kiosk med godis, chips och annat smått och gott att handla ifrån.

Välkommen!

Datum för hösten 2019

Augusti

30 – Uppstart

6 Galghockey, strutfotboll mm.

13 Ungdomsgudstjänst

20 Tonår följer med på församlingshelg – inget vanligt tonår i kyrkan.

27  Café & häng

4 Hungergames

11 Café & häng

18 Ungdomsgudstjänst Gud <3 Gbg

25 Laserdome eller beachvolley?! Vi röstar! =)

1 Höstlov – inget Tonår

Bilkurragömma

15 Ungdomsgudstjänst

22 Café & häng

29 Inget Tonår p.g.a. konfahajk!

Ungdomsgudstjänst

13 Julavslut

Programmet kan ändras, se info veckovis på Instagram! Sök på: savedalenung

Ungdomsledare – Johan Knutsson, 0700-058965. johan@equmeniakyrkansavedalen.se