LEDIGA TJÄNSTER

Föreståndare till Equmeniakyrkan Sävedalen

Equmeniakyrkans uppdrag och vision sammanfattas i orden ”En kyrka för hela livet. Där mötet med Jesus förvandlar mig, dig och världen”.

Vår nuvarande föreståndare går vidare till en tjänst i Equmeniakyrkan region väst och därför söker vi nu hennes ersättare.Vi söker dig som tycker om att arbeta i team och vill vara med och bygga broar mellan församlingens olika medlemmar och verksamheter samt med vårt närområde. Som föreståndare söker vi dig med ett tydligt ledarskap i det dagliga arbetet såväl som andlig ledare för församlingen. Vi tror att du har erfarenhet av en ledande befattning i en församling. Ditt ledarskap bör präglas av förmågan att inspirera och visionera så vi växer som församling.

Arbetslaget består av: en föreståndare, en pastor med inriktning mot gemenskapsbyggande och socialt arbete, samt en barn- och ungdomspastor.

Om Sävedalen
Sävedalen är en närförort till Göteborg och ligger i Partille kommun. Mitt i samhället finns vår kyrka, en församling med drygt 370 medlemmar som består av många barnfamiljer. Vi har bland annat ett stort konfirmationsarbete tillsammans med handbollsklubben Sävehof och Equmeniakyrkan i Jonsered samt ett aktivt kultur- och musikliv i församlingen. På fredagskvällar finns det ett stort ungdomsarbete som samlar såväl församlingens ungdomar som många ungdomar från närområdet. Vi jobbar för att på bästa sätt vara en församling som fungerar och verkar både inåt och utåt, allt rotat i tron på att Jesus kan förändra mig, dig och världen.

För mer information och frågor:
Mikael Kylberg, församlingens ordförande, 0730- 610265, ordforande@eqks.se
Johanna Bjurenstedt, församlingens föreståndare, 0709-923704, johanna@eqks.se

Maila din ansökan snarast till ansokan@eqks.se
Vi behandlar ansökningarna fortlöpande men vill ha din ansökan senast 15 augusti.