LEDIGA TJÄNSTER

Kom och jobba med oss i Equmeniakyrkan Sävedalen!

Vi är en växande församling och söker dig som tycker om att arbeta i team och vill vara med och bygga broar mellan församlingens olika verksamheter. Huvuddelen av din tjänst kommer vara riktad mot ungdomar med en viss administrativ del. Egenskaper vi eftersöker är: Kreativitet, flexibilitet och initiativförmåga.

Du har någon form av bibelskoleutbildning eller erfarenhet av församlingsarbete eller är pastor.

Tjänsten är upp till 50% med tillträde så snart som möjligt och minst ett år framåt.

Arbetslaget innehåller för närvarande: På heltid: En föreståndare, en pastor med inriktning mot gemenskapsbyggande och socialt arbete, en ungdomsledare. På mindre deltider: En musikansvarig samt en pastor mot ungdomar.

Om Sävedalen

Sävedalen är en närförort till Göteborg och ligger i Partille kommun. Mitt i samhället finns vår församling, en församling med drygt 370 medlemmar som består av många barnfamiljer. Vi har bland annat ett stort konfirmationsarbete tillsammans med handbollsklubben Sävehof och Equmeniakyrkan i Jonsered.  Vi jobbar för att på bästa sätt vara en församling som fungerar och verkar både inåt och utåt, allt rotat i tron på att Jesus kan förändra mig, dig och världen.

För mer information och frågor:

Johanna Bjurenstedt, församlingens föreståndare, 0709-923704, johanna@eqks.se
Mikael Kylberg, församlingens ordförande, 0730- 610265, ordforande@eqks.se

Maila din ansökan snarast till ansokan@eqks.se

Vi behandlar ansökningarna fortlöpande.