NYHETER

Församlingsdag 8/9

Även i år inbjuder Equmeniakyrkan Sävedalen till församlingsdag på sommarhemmet och kyrkan Storsjöstrand i Horla, Vårgårda kommun. Vi inbjuder till en heldag, lördagen den 8 sep 2018 (boka in och anmäl på en gång, senast 2 sep), när vi umgås tillsammans med varandra och med Gud. Under förmiddagen blir det gudstjänst och tillfälle till fördjupning i församlingens aktuella frågor medan det blir andra skojigheter för de yngre. På eftermiddagen blir det sedan aktiviteter tillsammans för alla åldrar.

Mer information hittar du här, och anmälan hittar du här.

Nytt sätt att betala kyrkkaffe

Nu kan du välja att betala kyrkkaffe för ett helt år, så du slipper tänka på det varje söndag. Kyrkkaffe för ett år kostar 500 kr/person eller max 2000 kr/familj. Du betalar genom Swish eller insättning på bankgiro. Vill du så kan du naturligtvis betala 25 kr/gång även i fortsättningen och konfirmander och gäster fikar gratis.

Equmenia start!!

Under de närmaste veckorna drar equmenias verksamheter igång igen. Hemsidan uppdateras med startdatum och vårens program under de närmaste dagarna. Aktuell information för ditt barns grupp hittar du inom kort under respektive flik.
Följ gärna också savedalenung på Instagram för mer information om allt det som är på gång.

Insamling till internationell misssion

WIDGETbild_TEL_1000x600

Den första advent startar vi insamlingskampanjen Tänd ett ljus.
Precis som förra året så samlar vi under denna in till både det internationella arbetet som sker via Equmeniakyrkan centralt och det arbete som Equmeniakyrkan Sävedalen utför i Horezu Poenari Rumänien via Betel foundation.

Equmeniakyrkans internationella arbete
Pg: 90 03 28-6
Bg: 900-3286
Swish: 123 900 32 86

Equmeniakyrkan Sävedalens arbete i Horezu Poenari Rumänien
Märk inbetalningen “Horezu”.
Bg: 782-2109
Swish: 123 588 12 14

Valmöte

Den 26 november möts vi till valmöte. Efter gudstjänsten serveras sopplunch och därefter möts vi till förhandlingar. Utöver val till olika funktioner i församlingen kommer vi bl a att besluta om nya stadgar.