LÄGER 2022

Varje år åker vi på två längre läger för tonåringar. Ett vinterläger (runt nyår) och ett sommar/beachläger.

FULLBOKAT!
KONTAKTA CARLJOHAN@EQKS.SE FÖR ATT SKRIVA UPP DIG PÅ RESERVPLATS

Årets sommarläger Beach22
9-14 augusti Strandgården utanför Halmstad.
Ett sommarläger fyllt med sol, bad, happenings, gemenskap, goa människor, gudstjänster & massa annat skoj! Lägret riktar sig till dig som är född 2009 och tidigare. Detta får du helt enkelt bara inte missa!

Temat för årets läger är A future and a hope, vi vill genom detta temat sprida hopp för framtiden trots allt som pågår omkring oss.

Här finner du anmälan till lägret som öppnar:
Söndag 24/4 klockan 18.00.
Sista anmälan 31 maj – begränsat antal, först till kvarn!

Kostnaden för lägret är 1200 kr, då ingår, boende & mat. Vi kan hålla ett så lågt pris eftersom vi fått ta emot ett stort bidrag. Vi hoppas att detta kan göra att alla som vill kan följa med på lägret!
Sista anmälan 31 maj, men det är begränsat antal platser – så först till kvarn!

Efter att du har fyllt i formuläret nedan så får du en bekräftelsemail inom 10 minuter, om det inte når dig så leta i skräpposten. Då har du en reserverad plats och så snart som du har betalat in anmälningsavgiften i enlighet med instruktionerna i mailet så kan du börja se fram emot ett härligt läger!

Hoppas vi ses!

Information kommer efterhand på #savedalenung – Följ oss där