NYHETER

Endagsretreat 20/10

En stilla dag i Kolboryds lada (Kolborydsvägen 28), Lerum.
20 oktober kl 9.30- 16.00. Fika och lunch 100 kronor.
Anmälan till Margaretha Zettergren, e-post mt.zettergren@telia.com eller 0730-301783.
Anmäl er helst före 18 oktober.

Retreat med Agneta Wallenstam och Lottie Eriksson.

”Vänd om och var stilla, då kan ni räddas, genom lugn och tillit vinner ni styrka.” Jes 30:15

retreat

Församlingsdag 8/9

Även i år inbjuder Equmeniakyrkan Sävedalen till församlingsdag på sommarhemmet och kyrkan Storsjöstrand i Horla, Vårgårda kommun. Vi inbjuder till en heldag, lördagen den 8 sep 2018 (boka in och anmäl på en gång, senast 2 sep), när vi umgås tillsammans med varandra och med Gud. Under förmiddagen blir det gudstjänst och tillfälle till fördjupning i församlingens aktuella frågor medan det blir andra skojigheter för de yngre. På eftermiddagen blir det sedan aktiviteter tillsammans för alla åldrar.

Mer information hittar du här, och anmälan hittar du här.

Nytt sätt att betala kyrkkaffe

Nu kan du välja att betala kyrkkaffe för ett helt år, så du slipper tänka på det varje söndag. Kyrkkaffe för ett år kostar 500 kr/person eller max 2000 kr/familj. Du betalar genom Swish eller insättning på bankgiro. Vill du så kan du naturligtvis betala 25 kr/gång även i fortsättningen och konfirmander och gäster fikar gratis.

Insamling till internationell misssion

WIDGETbild_TEL_1000x600

Den första advent startar vi insamlingskampanjen Tänd ett ljus.
Precis som förra året så samlar vi under denna in till både det internationella arbetet som sker via Equmeniakyrkan centralt och det arbete som Equmeniakyrkan Sävedalen utför i Horezu Poenari Rumänien via Betel foundation.

Equmeniakyrkans internationella arbete
Pg: 90 03 28-6