NYHETER

After week! 22/2, 22/3, 26/4 och 10/5

Trött efter veckan och längtar efter skön gemenskap i avslappnad atmosfär?
Du är inte ensam. I vår är du välkommen till fyra fredagskvällar i kyrkan, som vi kallar After Week.

Ta med din fredagspizza, sallad, favoritkyckling eller hemlagade Tacos, ja det du är sugen på, och avnjut den i sällskap av gamla och nya vänner.

Vi träffas i församlingsvåningen kl 17.30- 19.15 den 22/2, 22/3, 26/4 och 10/5. Kom som du är, hur du än mår. Gammal eller ung, singel eller familj. Alla är välkomna!

Har du frågor eller funderingar kontakta Sara Arvidsson, 0703688198

Fikakort

Även i år kan man betala betala kyrkkaffe för ett helt år, så du slipper tänka på det varje söndag. Kyrkkaffe för ett år kostar 500 kr/person eller max 2000 kr/familj. Du betalar genom Swish eller insättning på bankgiro. Vill du så kan du naturligtvis betala 25 kr/gång även i fortsättningen och konfirmander och gäster fikar gratis. Om januari är en tuff månad är det helt OK att vänta med betalningen, bara den kommer under året.

Första datum för våren

Efter jul och nyår startar barn- och ungdomsgrupperna igen de här datumen:

Tonår 11/1
Konfa 24/1
Lärjungakursen 15/1
Junior 25/1
MatHalleluja 22/1
Scout 21/1
Spårarscout 28/1
Let’s Sing 21/1 (jämna veckor under våren)
Zingo 21/1 (jämna veckor under våren)

Det kommer också att vara en ledarupptakt för ledare i barn och ungdomsverksamheterna den 16/1.

Äqumeniakyrkans insamling

Den första advent startar Equmeniakyrkans internationella insamling som i år handlar om utbildning. Fram till den 31 januari 2019 inspireras vi av, ber för och samlar in pengar till internationell mission i nästan 30 länder.

Årets internationella insamling handlar om utbildning.
Tillsammans med kyrkor i 28 länder ger vi fler människor chansen att studera. Det handlar om barn och ungdomar i fattiga, isolerade och krigsdrabbade länder som får utbildning och framtidshopp.

I det här arbetet är du viktig. Ditt bidrag gör skillnad, varje gåva spelar roll. Tack för det! Tillsammans kan vi sprida hopp i världen. Till jordens yttersta gräns.

Om du vill att hela din gåva går till det arbete som Equmeniakyrkan gör i 30 talet länder så gäller:
Swish: 900 32 86 skriv ”Gåva” i meddelandetexten
Plusgiro: 90 03 28-6.

Om du vill att halva din gåva går till Equmeniakyrkans arbete och halva går till det arbete som vi i Equmeniakyrkan Sävedalen bedriver i norra och södra rumänien så gäller:
Swish: 123 588 12 14 skriv “Hop” i meddelandetexten.
Bankgironummer: 782-2109 skriv “Hop” i meddelandetexten.