MISSIONSRESA 2023

Anmälan: Rumänien/Budapest 2023 (google.com)

Sommaren 2023 åker vi på en kortare missionsresa till Ungern och Rumänien!

När? 13/6-20/6 2023

Destination: Vi flyger från Göteborg till Budapest och kör bil till Rumänien. 17/6 åker vi tillbaka till Budapest för att sedan vara där återstoden av tiden innan vi flyger tillbaka till Sverige.

Vad: Vi har många spännande planer som vi tänkt hinna med under resan. I Rumänien ska vi besöka en organisation som heter Networks som ligger i byn Siria utanför Arad i nordvästra Rumänien. De arbetar framförallt för att hjälpa romer ur fattigdom. Vi ska hjälpa dem praktiskt i olika projekt och göra utflykter i området. På lördagen åker vi tillbaka till Budapest där vi ska besöka familjen Dobners församling och samarbeta med missionsorganisationen Ungdom med uppgift. I Budapest kommer vi också att möta upp en grupp vuxna från vår församling för att umgås, dela erfarenheter från resan och bada i ett av Budapest kända badhus. Varje dag kommer att ramas in av andakter och vissa dagar kommer vi att ha bibelstudier kopplade till det vi gör.

Kostnad: Kostnaden ser ut att landa på max 5000 kronor. Vi kommer att veta en mer precis summa när vi bokat flygbiljetterna. I detta ingår allt utom möjligen någon måltid (dvs flyg, transport under resan, mat, boende och badbiljetter) Vi kommer också att ansöka om stipendier och göra en satsning för att samla in pengar i församlingen, vilket förhoppningsvis kommer att sänka priset. Vi kan dock inte garantera detta. Man kommer kunna betala hela resan vid ett tillfälle eller dela upp den på två tillfällen. Behövs fler uppdelningar eller om du behöver få ekonomisk hjälp, ta kontakt med Linnea Dynberg.

Vem: Resan är för ungdomar i gymnasieåldern med kopplingar till församlingen. 

Anmälan: Senaste datum för anmälan är 20/3. Vi kommer att bekräfta om du fått plats eller ej.

Betalning: När bekräftelse på att man fått en plats har mottagits behöver man betala 2000 kr senast 26/3. När man betalat är anmälan bindande.

Swish: 123 588 12 14 Märk med missionsresa + deltagares namn

BG 782-2109 Märk med missionsresa + deltagares namn.