KONFIRMATION 2019-2020

Anmälan till konfirmationen 2019-2020 är nu stängd!

Föräldrar och konfirmander är välkomna till upprop och information i Sävedalens Equmeniakyrka torsdagen den 24/10 kl 18.00. Då ges all information om exakta tider och datum för hela året.
Den första konfirmationsträffen är sedan torsdag 7/11.

Har du några andra frågor?
Kontakta konfa@equmeniakyrkansavedalen.se

Vad innebär det att konfirmeras?

Genom gruppsamtal, lektioner, go gemenskap, drama, gudstjänster, andakter och mycket mer vill vi ge kunskap och upplevelser av vad den kristna tron handlar om. Konfriamationsläsningen förutsätter inte att du är kristen, men ger möjlighet att utifrån den kristna tron och dess berättelser, reflektera över livets olika utmaningar och frågor som: vem är jag? Vem är Jesus? Hur bemöter jag mina medmänniskor? Vad är meningen med livet? Finns Gud? Dessutom är konfan ett kanontillfälle att lära känna nya kompisar!

Vi inbjuder dig som är född 2005 eller tidigare att konfirmera dig hos oss. Läsningen sker på torsdagar och pågår november 2019 – juni 2020 och innehåller lektioner samt tre läger. Kostnaden för studiematerial, läger, mat, resor, foto och hyra/kemtvätt av konfirmationskåpor är ett självkostnadspris på 2700kr.

Konfirmationen anordnas av Equmeniakyrkan i Sävedalen och Equmeniakyrkan i Jonsered i samarbete med handbollsklubben Sävehof.

Vi är ett sammansvetsat och taggat gäng ledare, både ideella och anställda i olika åldrar. Vi ser verkligen fram emot att få göra det här konfirmationsåret så roligt och spännande som möjligt tillsammans med er konfirmander!

/ Linnea Dyne, pastor med ungdomsinriktning