LEDIGA TJÄNSTER

Vi har idag 2 lediga tjänster: FÖRSAMLINGSFÖRESTÅNDARE och UNGDOMSLEDARE.

Gällande FÖRSAMLINGSFÖRESTÅNDARE tillika Pastor, så kommer vi att arbeta vidare med tankar kring vad vi söker på församlingsdagen i september, och om allt känns rätt, så hoppas vi på en ny församlingsföreståndare i början av 2019. Är du intresserad av denna tjänst, så är du välkommen att kontakta Margareta eller Anna (se nedan).

Gällande UNGDOMSLEDARE tjänsten, så söker vi redan nu en ny ungdomsledare:

Med visionen ”Vi vill älska Gud, älska människor och betjäna den här världen” vill vi få finnas till för människor i vårt närområde. Vi är en församling som består av ca 380 medlemmar, med ett stort barn och ungdomsarbete, och ett konfirmationsarbete tillsammans med handbollsklubben Sävehof samt Equmeniakyrkan Jonsered.

Om tjänsten
Som ungdomsledare kommer du att möta ungdomar, att leva nära dem och arbeta för att de ska få en personlig tro. Du arbetar i team med vår pastor med ungdomsinriktning, där ni tillsammans planerar arbetet, och där ungdomspastorn har det övergripande ansvaret. Vi har idag verksamheter för yngre tonår (Junior & Minikonfa), Tonår, Konfirmation och Efter-konfagrupper. Vi ser gärna att du bidrar till församlingens och Equmenias vision och är en del av utvecklandet av vårt barn- och ungdomsarbete.

Tjänsten är en 100% visstidsanställning på 1 år, med möjlighet till förlängning i upp till 2 år.  Arbetet är förlagt till dagar, kvällar och helger och innefattar även lägerverksamhet.

Tillträde enligt överenskommelse.

Om dig
Du har erfarenhet som ledare i barn- och ungdomsarbete.
Du brinner för att leva nära ungdomar och nära Jesus, du vill inspirera ungdomar till tro och handling. Du har lätt för att skapa nya kontakter och bygga relationer.
Du har förmågan att arbeta självständigt och ta ansvar.

Frågor?
Margareta Lundberg, ordförande, ordforande@eqks.se, 076-7657024
Anna Willford, vice ordförande, anna@willford.eu, 0709-874430

Ansökan