LEDIGA TJÄNSTER

Vill du arbeta tillsammans med oss i Equmeniakyrkan Sävedalen?

Sävedalen är en närförort till Göteborg och ligger Partille kommun. Mitt i samhället finns vår församling, en församling med drygt 380 medlemmar som består av många barnfamiljer. Vi har bland annat ett stort konfirmationsarbete tillsammans med handbollsklubben Sävehof och Equmeniakyrkan i Jonsered.

Vi jobbar för att på bästa sätt vara en församling som fungerar och verkar både inåt och utåt, allt rotat i tron på att Jesus kan förändra mig, dig och världen. Bönens betydelse går hand i hand med vår ganska så omfattande verksamhet. När det gäller vår längtan finns det dels en innerlig önskan om att församlingens inre liv och den personliga tron skall få djupna och växa, dels en önskan om att få bli en större del av vårt samhälle och närområde. Vår församling önskar vara en plats där alla får plats och där många olika uttryck tillåts.

Arbetslaget innehåller för närvarande: En föreståndare, en pastor med inriktning mot ungdom, en ungdomsledare samt ytterligare en pastor som jobbat deltid och som till hösten planerar avsluta sin tjänst.

Behov finns inom flera områden men viktigast för oss är att få rätt person.
Nu söker vi dig som på heltid eller deltid vill jobba hos oss och har ditt hjärta inom ett eller flera av dessa områden:
Omsorg
Barn & Familj
Administration

Vi har en heltidstjänst att erbjuda men tjänsterna skulle kunna fördelas på olika sätt. Söker du den som heltid kommer en del av tjänsten att vara såväl predikan som viss administration. Söker du som pastor eller diakon ser vi gärna att du är ordinerad i Equmeniakyrkan (även om detta inte är ett krav) och att du har erfarenhet av församlingsarbete.

För mer information och frågor:
Johanna Bjurenstedt, församlingens föreståndare, 0709-923704, johanna@eqks.se
Margareta Lundberg, församlingens ordförande, 0767-657024, ordforande@eqks.se

Maila din ansökan snarast till ansokan@eqks.se
Vi behandlar ansökningarna fortlöpande.
Tillträde efter överenskommelse men gärna mitten av augusti.