Vi söker Pastor och Församlingsföreståndare

Med visionen ”Vi vill älska Gud, älska människor och betjäna den här världen” vill vi få finnas till för människor i vårt närområde. Vi är en församling som består av ca 380 medlemmar, med ett stort barn och ungdomsarbete, och ett konfirmationsarbete tillsammans med handbollsklubben Sävehof samt Equmeniakyrkan Jonsered.

Om tjänsten
Församlingsföreståndaren kommer tillsammans med styrelsen och de övriga anställda verka för att förverkliga vår vision. I tjänsten ingår att arbetsleda övriga anställda; pastor, ungdomspastor samt ungdomsledare.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde efter överenskommelse.

Om dig
Du är en god förkunnare som utmanar och inspirerar; du inspirera till församlingens andliga växt.
Du har ett inkluderande, delegerande och engagerande ledarskap som visar vägen.
Du har förmåga och vilja att förnya arbetet, att vidareutveckla det i samklang med församlingens vision.
Du har en önskan att arbeta utåtriktat, att knyta kontakter och att sprida evangeliet utanför kyrkan.
Du är pastorsutbildad, gärna ordinerad inom Equmeniakyrkan, och du har mångårig erfarenhet av att leda en församling.

Frågor?
Margareta Lundberg, ordförande, ordforande@eqks.se, 076-7657024
Anna Willford, vice ordförande, anna@willford.eu, 0709-874430

Ansökan
Vi kommer att intervjua löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan till: ansokan@equmeniakyrkansavedalen.se
Sista ansökningsdag är 10 november.