SÖNDAG KLOCKAN 11 FJÄRR

• På Söndagar kl 11 sänds gudstjänsten via Equmeniakyrkan Sävedalens youtubekanal.
  • Vissa söndagar är det direktsänd gudstjänst och andra söndagar kan det vara en i förväg inspelad gudstjänst.
  • Gudstjänsten på Påskdagen kl 11 kommer att vara en i förväg inspelad gudstjänst.
  • Gudstjänsten kommer att finnas tillgänglig på  församlingens youtubekanal från kl 11 på Påskdagen.

För att ta del av gudstjänsten så klickar du på följande länk.

[<Länken publiceras här på Påskdagen kl 11>]

Användarinstruktion

Först väljer du hur du vill titta på gudstjänsten.
Du kan välja att titta på gudstjänsten antingen via web-läsaren  på din dator eller via app i  din telefon eller padda

Hur du tittar via web-läsaren i din dator,  tex Internet Explorer på PC eller Safari på Apple dator:

1. Starta datorn
  2. Starta web-läsaren och gå till denna sida och klicka på ovanstående Youtube-länk.
  3. Då kommer du till följande sida på Youtube.
  4.  Invänta att klockan blir 11 och sändningen startar.
  5. Om du får tekniska problem under visningen så kan du skriva en fråga i chat fönstret till höger i bilden ovan så kommer vi att hjälpa dig så gott vi kan.

Hur du tittar via app i din telefon eller på din padda,  dvs android telefon/padda eller apple iPhone eller iPad.

1. Ladda ner Youtube appen till din telefon eller padda från Apple app store eller Google Play app store.
  2. Vänta till appen installerats helt.
  3. Starta web-läsaren på din telefon eller padda och gå till denna sida och klicka på ovanstående Youtube-länk
  4. Då startar Youtube appen på din telefon eller padda och följande sida visas i appen.
  5.  Invänta att klockan blir 11 och sändningen startar.
  6. Om du får tekniska problem under visningen så kan du skriva en fråga i chat fönstret i nederkanten av bilden ovan så kommer vi att hjälpa dig så gott vi kan. Observera att för att chatta behöver du vara inloggad med med ett Google användarkonto.