Församlingsläger på Strandgården 20-22/9

I September ska vi ha församlingsläger!
Från fredag kväll till söndag lunch får vi möjlighet att möta varandra och Gud. Och detta gör vi på härliga Strandgården vid havet utanför Halmstad. Mer om Strandgården kan du se här: Strandgården.

Eftersom vi vill att så många som möjligt ska komma med så beslutade församlingen i våras att subventionera priserna, särskilt för de yngre. Funderar du på hur du ska ta dig dit så löser vi det, mer info om det kommer senare. Programmet kommer innehålla andakt, fest, roliga aktiviteter, tid för samtal och reflektion och gött häng. Detta vill du inte missa!

20-22 september, drop in 17-19 fredag, avslutning 13 söndag

1000 kr för alla över 18 år, övriga gratis
I priset ingår all mat från kvällsmat på fredagen till lunch på söndag. Boende i vandrarhemsstandard. Det finns allt från enbäddsrum till sexbäddsrum. Har du specifika önskemål så skriv det i anmälan.

Anmälan och betalning
Via denna länken: Anmälan
Ange ev matallergi och önskemål om rum
Sista anmälan: gärna direkt men senast den 31 augusti.
Betalning görs via församlingens bankkonto i Swedbank: clearingnummer 81059 och bankkontonummer 9130213631 eller kyrkans Swish 1235881214. Skriv namnet på den som betalar samt FHELG19

Välkomna!
Markussons och Kjellgrens i planeringsgruppen