Äqumeniakyrkans insamling

Den första advent startar Equmeniakyrkans internationella insamling som i år handlar om utbildning. Fram till den 31 januari 2019 inspireras vi av, ber för och samlar in pengar till internationell mission i nästan 30 länder.

Årets internationella insamling handlar om utbildning.
Tillsammans med kyrkor i 28 länder ger vi fler människor chansen att studera. Det handlar om barn och ungdomar i fattiga, isolerade och krigsdrabbade länder som får utbildning och framtidshopp.

I det här arbetet är du viktig. Ditt bidrag gör skillnad, varje gåva spelar roll. Tack för det! Tillsammans kan vi sprida hopp i världen. Till jordens yttersta gräns.

Om du vill att hela din gåva går till det arbete som Equmeniakyrkan gör i 30 talet länder så gäller:
Swish: 900 32 86 skriv ”Gåva” i meddelandetexten
Plusgiro: 90 03 28-6.

Om du vill att halva din gåva går till Equmeniakyrkans arbete och halva går till det arbete som vi i Equmeniakyrkan Sävedalen bedriver i norra och södra rumänien så gäller:
Swish: 123 588 12 14 skriv “Hop” i meddelandetexten.
Bankgironummer: 782-2109 skriv “Hop” i meddelandetexten.