KONFIRMATION 2018-2019

Obs!
Anmälan till konfirmation 2018/2019 är tyärr nu full. Se meddelande längst ner på sidan!

Vad innebär det att konfirmeras?

Genom gruppsamtal, lektioner, go gemenskap, drama, gudstjänster, andakter och mycket mer vill vi ge kunskap och upplevelser av vad den kristna tron handlar om. Konfriamationsläsningen förutsätter inte att du är kristen, men ger möjlighet att utifrån den kristna tron och dess berättelser, reflektera över livets olika utmaningar och frågor som: vem är jag? Vem är Jesus? Hur bemöter jag mina medmänniskor? Vad är meningen med livet? Finns Gud? Dessutom är konfan ett kanontillfälle att lära känna nya kompisar!

Vi inbjuder dig som är född 2004 eller tidigare att konfirmera dig hos oss. Läsningen sker på torsdagar och pågår november 2018 – maj 2019 och innehåller lektioner, samt tre läger. Kostnaden för studiematerial, läger, mat, resor, foto och hyra/kemtvätt av konfirmationskåpor är ett självkostnadspris på 2700kr.

Vi är ett sammansvetsat och taggat gäng ledare, både ideella och anställda i olika åldrar som verkligen ser fram emot att få göra det här konfirmationsåret så roligt och spännande som möjligt tillsammans med er konfirmander!

Konfirmationen anordnas av Equmeniakyrkan i Sävedalen och Equmeniakyrkan i Jonsered i samarbete om handbollsklubben Sävehof.

Informationskväll med inskrivning, för föräldrar och konfirmander är den 25 oktober kl 18:30 i Equmeniakyrkan Sävedalen, skolvägen 8. Konfirmationsläsningen startar den 8 november.

Meddelande från Linnea Dyne:

Hej,

Vad roligt att du är intresserad av konfirmationen!

Vi har mottagit 80 anmälningar vilket tyvärr är maxgränsen för vad som kan tas emot. Anmälan är därför stängd. Detta beror bland annat på att vi ska rymmas på lägergårdar och på att vi vill ha möjlighet att se och finnas för var och en som går i konfirmationen.

För att ge så många som möjligt chansen att vara med är du ändå välkommen att skicka in en intresseanmälan till linnea@equmeniakyrkansavedalen.se. Vi har en reservlista och kontaktar er i den ordning ni hört av er, ifall det blir platser lediga.

/ Linnea Dyne, pastor med ungdomsinriktning