KONFIRMATION 2018-2019

Vad innebär det att konfirmeras?

Genom gruppsamtal, lektioner, go gemenskap, drama, gudstjänster, andakter och mycket mer vill vi ge kunskap och upplevelser av vad den kristna tron handlar om. Konfriamationsläsningen förutsätter inte att du är kristen, men ger möjlighet att utifrån den kristna tron och dess berättelser, reflektera över livets olika utmaningar och frågor som: vem är jag? Vem är Jesus? Hur bemöter jag mina medmänniskor? Vad är meningen med livet? Finns Gud? Dessutom är konfan ett kanontillfälle att lära känna nya kompisar!

Vi inbjuder dig som är född 2004 eller tidigare att konfirmera dig hos oss. Läsningen sker på torsdagar och pågår november 2018 – maj 2019 och innehåller lektioner, samt tre läger. Kostnaden för studiematerial, läger, mat, resor, foto och hyra/kemtvätt av konfirmationskåpor är ett självkostnadspris på 2700kr.

Vi är ett sammansvetsat och taggat gäng ledare, både ideella och anställda i olika åldrar som verkligen ser fram emot att få göra det här konfirmationsåret så roligt och spännande som möjligt tillsammans med er konfirmander!

Konfirmationen anordnas av Equmeniakyrkan i Sävedalen och Equmeniakyrkan i Jonsered i samarbete om handbollsklubben Sävehof.

Informationskväll med inskrivning, för föräldrar och konfirmander är den 25 oktober kl 18:30 i Equmeniakyrkan Sävedalen, skolvägen 8. Konfirmationsläsningen startar den 8 november.

Vi vill ha din anmälan senast den 30 september!

DU ANMÄLER DIG GENOM ATT KLICKA HÄR